Domotica

Moderen technologie is niet meer uit ons leven weg te denken. Mosana maakt graag uw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorg voor gemoedsrust, waar u ook bent. Bedien en controleer zonweringen, rolluiken, raamdecoraties, verlichting, elektrische apparatuur, de verwarming, garagedeuren en hekken met uw smartphone of tablet, waar u ook bent en wanneer u dat wilt. Maak (tijds)scenario’s of laat uw woning of bedrijfspand automatisch reageren op de omstandigheden. De mogelijkheden met domotica zijn oneindig.
Slim wonen begint met Mosana

Wij onderscheiden ons door onze flexibele werkwijze en een persoonlijk Smart Home advies wat past bij uw woonwensen. Geheel vrijblijvend en samen met u kunnen wij een transparante offerte aanbieden. Volledig op maat gemaakt naar uw Smart Home wensen.

ons doel: Smart Home, gemakkelijk, slim en comfortabel wonen en werken

FIBARO Dealer

Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

Met Fibaro kan u elke woning of werkomgeving transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen.

Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

Mosana uw specialist op het gebied van Fibaro draadloze domotica systemen. Als erkend specialist/installateur zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk systeem afgestemd op uw wensen.

Wij geven u een deskundig en persoonlijk advies dat past bij uw wensen. Geheel vrijblijvend en samen met u kunnen wij een transparante offerte aanbieden. Volledig op maat gemaakt naar uw Fibaro wensen.

Officieel verkooppunt van Fibaro producten. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de Fibaro producten te installeren en configureren.