Airless spuiten

Airless Latex spuiten

Bent u op zoek naar een techniek die een superstrakke geverfde afwerking levert? Dan kunnen wij u Airless spuiten aanraden.

Airless spuiten is een nieuwe techniek voor het schilderen”sausen” van muren en plafonds.Doordat Airless spuiten de hoogst haalbare afwerking geeft, zorgt het ervoor dat uw muren en/of plafonds er egaal en strak uit komen te zien.

De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Geen gedoe meer met verharde of druipende rollers en het gaat ook nog eens aanzienlijk sneller dan het traditionele rollen.

Voordat we beginnen met spuiten moeten wij eerst de woning afplakken. Dit is tevens een secuur werk omdat er strak gewerkt moet worden langs kozijnen, deurposten etc.
Nadat u woning is gespoten wordt al het afplak materiaal verwijderd en wordt alles schoon opgeleverd.

De voordelen van het spuiten van muurverf of latex op een rijtje:

  • Sneller dan rollen
  • De muurverf of latex wordt door het spuiten gelijkmatiger op het oppervlak opgebracht
  • Streeploos, geen zichtbare aanzetten en/of strepen
  • Toepasbaar op ieder plafond of wand

Door onze werkwijze kunnen wij geheel vrijblijvend u een transparantie offerte aanbieden. Volledig op maat gemaakt naar uw wensen.

Airless Lak spuiten

Dankzij de nieuwste spuit techniek is het niet alleen mogelijk om uw wanden en/of plafond te laten spuiten maar ook al uw houtwerk. Denk hierbij aan al uw ramen, deuren en kozijnen.
Door deze spuittechniek kunnen wij vele malen sneller en efficiënter schilderen. Dankzij deze techniek heeft u geen last meer van aanzetten of zichtbare haren van uw kwast.

  • Sneller dan met de verfkwast
  • Efficiënter en egaal
  • Strakke en fraaie afwerking

Door onze werkwijze kunnen wij geheel vrijblijvend samen met u een transparante offerte aanbieden. Volledig op maat gemaakt naar uw wensen.